Trus prostate.

Transrectal Ultrasound Robot-Assisted Prostate Biopsy

Fondazione del Piemonte per l'Oncologia Rövid összefoglaló A prosztatarák PCa mágneses rezonancia MR célzott biopsziájának kimutatási arányának összehasonlítása és transzrektális ultrahang TRUS által irányított biopszia magas PSA értékű betegeknél és legalább egy korábbi negatív prosztata biopszia.

A prosztatitis harminc éves Prostatitis emberek kezelési módja

Az alanyokat többparaméteres MR-nek küldik be a prosztata, majd a gyanús MR-ben szenvedő betegek PCa jelenlétének vizsgálata randomizáltan 1: 1 a két vizsgálati ágba. Részletes leírás Korábban negatív prosztata biopsziával és tartósan megemelkedett PSA értékkel rendelkező férfiaknál ez nem világos, hogy melyik biopsziás stratégia kínálja a legmagasabb kimutatási arányt a jelentős PCa-k esetében.

Hogyan kell inni a kaport ha prosztata A prostatitis Wanga kezelése

A Ennek a tanulmánynak a hipotézise az, hogy az MR-célzott biopszia javítja a jelentős prosztatarákok a szisztematikus TRUS-vezérelt prosztata biopsziához képest. Ezt követően az MR képalkotáson feltételezett régiókkal rendelkező résztvevőket véletlenszerűen véletlenszerűen osztják fel 1: 1 a trus prostate vizsgálati ágba.

Az A vizsgálati ágban a betegeket MR-célzottan kezelik furatban lévő prosztata biopszia a multiparametrikus MR képalkotó eredmények alapján.

Prostatitis kapszula kezelése Prostatitis 1 évig

A B vizsgálati karban a betegeket szisztematikus TRUS-vezérelt prosztata biopsziának vetik alá telítettségi sémával. Átfogó állapot.

MKB 10 prosztatitis Prostatitis francia bulldogban

További a témáról