Prosztata gránátok

Prosztata gránátok

Gránátalma prosztatagyulladás esetén

Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból Prosztata és prosztata különbség. A modern orvostudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely mind a szív és érrendszeri betegségek, mind a rák megelőzésében és gyógyításában szerepet kap. Az ókor embere nagy becsben tartotta a gránátalmát, erről árulkodnak ókori feltárt sírok, melyeken díszítőelemként használták.

Prosztata problémák - Echo Tv

Említést tesznek róla a Bibliában is, nemcsak tápértéke, hanem szépsége okán is. Néhány évvel ezelőtt figyeltek fel a gránátalma antioxidáns hatására, mikor egy kutatócsoport kimutatta a gyümölcs hatékonyságát az érelmeszesedés atherosclerosis kezelésében.

 • Hasznos a gránátalma gyümölcs prosztatagyulladás esetén?
 • Prostatitis lézeres mágneses terápia
 • Természet Áldása %-os Gránátalmalé - Pingvin Patika
 • Prostatitis és vese fájdalom
 • Prosztata műtét utáni gyógyulás
 • Asymptomatische prostatitis psa
 • Krónikus prosztatagyulladás | Urológiai Klinika, Gránátalma prosztatagyulladás esetén

Egy teszt kimutatta, hogy a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL káros koleszterin szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL hasznos koleszterin mennyiségét a vérben. A már kialakult szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontroll csoporthoz képest.

 1. Prosztata kezelés 1 munkamenethez
 2. Prostatitis időkezelés
 3. Öngyilkosság a prostatitis miatt
 4. A prosztatitisből a férfiak véleménye

A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és Prosztata gránátok. A Wisconsin Egyetem USA kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását egereken.

Kiemelt posztok

Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarákilletve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek.

Prosztata gránátok

A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása. Donald Yance, a táplálkozás-tudomány szakértője a Herbal Medicine, Gyógyulás és Rák című könyvében ezt írja: "az ellagsav meggátolja a rák kialakulását, és úgy gondolják, hogy megakadályozza a rák mutációját is azáltal, hogy a génen ideiglenesen odakötődik a DNS funkcionális oldalához, elhárítva ezáltal az oxidatív gyökök káros hatását.

Gránát ásvány hatása

Egy másik kutatás bebizonyította, hogy a gránátalmában találhatók olyan összetevők, amelyek gátolják azoknak az enzimeknek a működését, melyek a porcok tönkremeneteléért felelősek!

Porcai egészségének érdekében fogyassza gránátalma koncentrátumunkat!

Prosztata gránátok

A gránátalma a prosztatarák kutatásban is komoly eredményeket hozott. Egy amerikai Prosztata gránátok kutatói felfedezték, hogy a prosztatarák legyőzhető a gyümölcs segítségével. Az urológiai szakemberek a kutatásban emberi prosztatarák-sejteket vizsgáltak úgy, hogy a gránátalma levét alkalmazták ellenanyagként.

Prosztata gránátok

A teszt során kiderült, hogy minél több gyümölcs koncentrátum használtak fel, annál nagyobb mennyiségben pusztulnak el a rákos sejtek. Több más kutatás mellett ez is bizonyította tehát, hogy a gránátalmában jóval több antioxidáns van, mint a legtöbb rákellenes gyógynövényben, mint például a Prosztata gránátok vagy a vörösborban.

 • Strogen Uno kapszula A progeszteronról Léteznek bizonyos szintetikus 5-alpha reduktáz gátló gyógyszerek, melyeket prosztatamegnagyobbodás, prosztatarák és hajhullás esetén alkalmaznak.
 • Tabletták prosztata rossz vizelet
 • Gránát ásvány hatása
 • Mi a prostatitis következményei
 • A prostatitis Ozokeritis kezelése
 • A prosztatitisből származó skarlát
 • A Gránátalma antioxidáns: jó hatással van a szív- és érrendszerre

Ezért a kutatást végző szakemberek azt ajánlják, hogy a prosztatarákban szenvedő férfiak napi nyolcvan milligramm gránátalmalét fogyasszanak el.

Ez a mennyiség ugyanis növeli a prosztata specifikus antigén szint megemelkedéséhez szükséges időt. Tovább olvasom.

További a témáról